Moderna badrumsmöbler

Moderna möbler för badrummet har projekterats med bibehållen estetik och funktionalitet på högsta nivå. Ett brett utbud av färger och mönster samt även ett stort urval av dimensioner av våra badrumsmöbler tillåter er att välja den variant som är mest intressant för er.

mer

Om ni vill ha i sitt badrum möbler av hög kvalitet med unik design, garanterar vi att Antado klarar av denna uppgift på så sätt som ni förväntar er. Våra möbler skapas och tillverkas av fackmän som har i många år arbetat i denna bransch. De vet noga, hur man skapar produkter av högsta kvalitet. En förutsättning för hög kvalitet är också råvaror som används vid tillverkning av våra badrumsmöbler i modern stil. Under flera års tid försöker vi följa med i tiden och allmänt rådande trender. Under årens lopp har vi blivit ett av Polens mest kända företag som tillverkar moderna badrumsmöbler. Vårt erbjudande är ständigt under uppbyggnad, så att ordet ”moderna”verkligen återspeglar utseendet av badrumsmöbler som säljs av oss. Vi sysslar med projektering och skapande av moderna badrumsmöbler sådana som badrumsskåp, hyllor eller badrumsbyråer. Vi inbjuder er att bläddra igenom vår omfattande kollektion av möbler. Numera är det nästan trettio set som är tillgängliga i olika färgvarianter.

Serie SPEKTRA

Spektra – Enkla och uttrycksfulla former som är tagna från den tidlösa kollektionen Variete finns i ett nytt, bredare spektrum av färger. Ett brett utbud av dekorer: enfärgade eller mönstrade, i glans, matt eller trästruktur. Skåpens minimalistiska form betonas av enkla, långa handtag i form av räcken. Både skåpens sidor och framsidor tillverkas av MDF och efterbehandlas med folie för möbler med hög motståndskraft . Badrumsskåpen kan vara försedda med möbelbeslag med högre standard (gångjärn och lådornas gejdrar med ett system för tyst stängning). Sådana skåp får i slutet symbolen ”GT”.

 

Serie VARIETE

Variete – Mångfald, de moderna formernas enkelhet och universella färger är kollektionens Variete tidlösa egenskaper. Kollektionen erbjuder det bredaste spektrumet av dimensioner av skåp under handfatet både med den ena och med två lådor. Skåpen kombineras med högklassiga mineral-handfat från välkända producenter. I erbjudandet ingår handfat med tjocka och smala ränder och ett stort utbud av kompletterande möbler: hyllor, hängande skåp och speglar.

 

Serie SYCYLIA

Sycylia är en fin kollektion med fantasifullt handfat med dekorativt kakel kommer att ge badrummet en unik charm. Projektet bygger på enkla linjer och få detaljer. Tack vare frontdörrar och handfatet blir projektet mycket unik. I skåp under handfatet finns lådor med dämpare. Serien erbjuds i två färger som imiterar trä med märkbar struktur i elegant vit (högblank finish) och grafitgrå (matt finish).

 

Serie CANTARE

Cantare – En fantasifull kombination av ett brett spektrum av färger med en snygg spegelinsats. Den moderna designen betonas av användning av ett glänsande handtag infällt i i framsida av möbeln. Spegeldekor ger kollektionen lätthet och elegans.

 

Serie FORMA NEGRO

Forma Negro – Moderna upphängda badrumsmöbler i djärva färgvarianter. Svarta och vita framsidor korsas av djärva kontrastinlägg. Rymliga lådor och en hylla med ett ovanligt skåp i form av en hylla under taket gör denna serie väldigt funktionell. Möbler är lackerade i högglans. De är som standard utrustade med gångjärn och gejdrar med ett system för tyst stängning.